Servicii

Puteţi beneficia, de asemenea, de proprietăţile curative ale apei şi în cadrul hotelului care este dotatat cu un bazin interior şi 13 cabine cu căzi de baie şi în mijlocul naturii, în cele două bazine exterioare.

Băile Boghiş oferă posibilităţi de cazare în funcţie de preferinţe şi anotimp. Pe tot parcursul anului hotelurile nostre vă stau la dispoziţie cu un număr de 35 de camere cu o capacitate maximă de 104 persoane şi 28 de bungalow-uri cu o capacitate maximă de 56 de persoane. În sezon estival staţiunea vă oferă posibilitatea de a simţi cu adevărat frumuseţea naturii profitând de cele 25 de locuri de camping cu o capacitate maximă de 148 de persoane.

Restaurantul staţiunii , cu o capacitate de 180 de locuri oferă oaspeţilor săi un mediu rafinat în care se pot bucura de cea mai sănătoasă şi gustoasă mâncare. În meniul nostru găsiţi doar preparate din produse ecologice, crescute fără pesticide, fără îngrăşăminte chimice, în sol îmbogăţit cu îngrăşăminte minerale, care nu conţin antibiotice, hormoni sau conservanţi.

Meniul nostru vă oferă posibilitatea de a savura atât preparate din bucătăria românescă tradiţională cât şi din bucătăria internaţională.

În sezonul estival se pot servi gustoasele noastre preparate şi în aer liber, fie pe terasă acoperită de lângă restaurant, fie pe celelalte două terase din apropierea bazinelor exterioare.

Penru a completa relaxarea oferită de staţiunea Băile Boghiş cu bună dispoziţie, anual se organizează evenimente turistice, culturale, sportive.

  • Festivalul Colinzilor-anual în lunile decembrie-ianuarie
  • terapie cu ultrasunete
  • Carnavalul măştilor şi tradiţiilor populare-anual, în luna februarie
  • Cupa Văii Barcăului (manifestări sportive cuprinde întreceri sportive pentru toţi şcolarii din zonă) anual, în luna iunie
  • Zilele oraşului Şimleu-Silvaniei – anual, în luna august
  • Festivalul dansului şi cântecului popular de pe Valea Barcăului - anual, în luna septembrie.
  • Expoziţie de artă populară şi pictură, în localitatea Boghiş – septembrie
  • Zilele Boghişului - anual, în luna septembrie.
  • Balul Strugurilor - anual, în luna octombrie.
  • Sărbătoarea Ignatului - anual, în luna decembrie

Statiunea termala Băile Boghiş va transforma vacanţa dumneavoastră într-o experienţă de neuitatat datorită proprietăţilor curative ale apelor termale, a serviciilor de înaltă calitate iar ospitalitatea şi sufletul nostru deschis vă va rămâne în minte pentru multă vreme.

Baile Termale Boghis face parte din grupul de firme Vidalis Holding